Anne-Mette Scherfig

Kompetencer

Virksomhedsledelse, strategi- og forretningsudvikling, kommerciel vækst, organisationsudvikling, M&A, governance, ESG

Brancher

Sundhed, life science, medico, rehab, B2B-industri, grøn omstilling

Fritidsinteresser

Samfunds- og erhvervsudvikling generelt, rejser, golf, familie og venner

Anne-Mette N. Scherfig har en solid baggrund inden for primært medico, rehab- og hjælpemiddelbranchen, hvor hun har opnået betydelig erfaring og viden fra såvel globale koncerner, kaptialfonds- og ejerledede SMV-virksomheder. Hun er uddannet Cand. Merc. i Strategi og Ledelse fra Aarhus Universitet, suppleret med en executive MBA og afslutter CBS bestyrelsesuddannelsen i januar 2025.

Hendes lederkarriere spænder bredt indenfor sundhedssektoren. Den startede i Coloplast, hvor hun gennem en længere periode havde ledelsesroller inden for strategi, forretningsudvikling og kommercielt ansvar, og har bl.a. været del af den tyske ledergruppe med ansvar for marketing i Tyskland/Østrig/Schweiz og integration af et større tilkøbt fransk/amerikansk selskab.

Anne-Mette har anvendt sin markedsforståelse og sit omfattende netværk i flere ledende stillinger, herunder som administrerende direktør for KCI Medical, hvor hun var ansvarlig for de nordiske markeder for sårhelingsprodukter og kirurgisk udstyr. Hun har også fungeret som VP hos Tytex A/S, som er specialister i medicinske tekstiler. Siden hun haft nordisk ansvar hos V. Guldmann A/S, som er globale markedsledere indenfor velfærdsteknologi. Senest har Anne-Mette været medejer og direktør i virksomheden New Feet Medical Footwear A/S, som specialiserer sig i ortopædisk fodtøj.

I dag beskæftiger Anne-Mette sig udelukkende med investeringer og professionelt bestyrelsesarbejde. I Executive Capital regi har hun bl.a. været aktiv investor i Estron A/S, som blev solgt i 2023. I dag er Anne-Mette bl.a. formand i virksomheden GynZone ApS, som er specialiseret i abonnementsløsninger til uddannelse af hospitalspersonale globalt.

Siden 2016 har Anne-Mette været partner i Executive Capital, hvor hun bidrager med sit brede branchekendskab og kapital til køb og udvikling af danske virksomheder.

Besøg vores sociale medier

Skriv eller ring:

Find os: